Ota yhteyttä

Hanna Kuusela

hanna.r.kuusela (at) gmail.com

050-5142264

 

3 thoughts on “Ota yhteyttä

 1. Hei!

  Olen hämmästyneenä ja kiukkuisenakin seurannut uutisointia ja keskustelua uusista bussiyhteyksistä.
  Jostain syystä klaukkalalaisten opiskelijoiden kulkeminen Martinlaaksoon ja Myyrmäkeen on ollut tapetilla. Miksi he erityisesti tarvitsevat nopeaa bussiyhteyttä? He voisivat aivan hyvin kulkea Hämeenlinnantietä menevillä bussilla,kuten rajamäkiset ja kirkonkyläläisetkin. Silloin joutuu tosin vähän kävelemään. Olisihan oikeudenmukaisempaa, että bussi 934 lähtisi kirkonkylältä.

  Tämän turhan kiistan alle on kokonaan unohtunut linja 637. Luin kauhistuneena, että se lopetetaan. Näin ollen ysiluokkalaiseni eivät voi enää hakea Hyrylään Keuda Tuusulaan opiskelemaan. Aika monella menee jatko-opintosuunnitelmat uusiksi. Varsinkin, kun Keuda Tuusulassa on perustutkintoja, joita omasta kunnasta ei löydy, esim. nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja, hius- ja kauneudenhoitoala. Tämä ajaa oppilaani taistelemaan paikoista Helsinkiin. Ihmettelen myös, miten nyt jo koulussa opiskelevat alaikäiset aikovat kulkea kouluunsa tammikuusta alkaen.

  Juuri tämä linja olisi tarvinnut puolustajia ja määrärahoja.

  T. Opo Sipi Takalampi/NYK

  • Hei
   Kiitos viestistä. Oli hyvä saada tästä lisätietoa. Selvitän asiaa. Jos mitään korvaavaa yhteyttä ei ole mietitty/suunniteltu, tämä kuulostaa minusta suunnitteluvirheeltä, joka pitää jotenkin korjata. Selvitän asiaa ja palaan, kun saan tietoa. Palautetta voi antaa myös suoraan kunnassa Juha Oksaselle ja Ely-keskuksessa Tom Heinolla. He ovat tehneet kilpailutusasiakirjat, ja heillä pitäisi olla näkemys siitä, miten nuo matkat on suunniteltu hoidettavaksi.

   Osaatko sinä sanoa, kuinka montaa nuorta tämä koskee tällä hetkellä?

   Kuten lehtikirjoituksessamme Tarja Haarasen kanssa totesimme, uudistus tuo mukanaan varmasti paljon sellaista, mitä pitää korjata. Sen verran perusteellisesta uudistuksesta on kyse (sen taustallahan ei ole mikään kunnan halu, vaan uusi laki, joka pakotti kilpailuttamaan liikenteen uusiksi). Siksi on tärkeä, että näistä annetaan palautetta. Vihreiden kantana on ollut, että Nurmijärven pitäisi liittyä HSL:ään, koska sillä on paljon parempi valmius suunnitella liikennettä, enemmän osaamista tässä ja se on myös joustavampi silloin, jos linjoja pitää suunnitella uudelleen. Valtuuston enemmistö ei tätä kuitenkaan halunnut – siksi olemme nyt vähintäänkin kolmen vuoden ajan pääpirteissään kytketty nyt suunniteltuihin linjoihin.

   Itse toivoisin kuitenkin, että eri linjoja ei asetettaisi vastakkain, vaan että joukkoliikenteen kehittäminen nähtäisiin yhteisenä asiana. Tosin huomiosi siitä, että Myyrmäen linja voisi alkaa Kirkonkylältä on hyvä. Kysyn sitäkin.

   Hanna

 2. Hei
  Kaksi asiaa;
  Mieheni on ollut lokakuusta 2014 lähtien Hyvinkään sairaalassa.
  Nurmijärvi kuuluu Hyvinkään sairaanhoitopiiriin.
  1) Omaisena viikonloppuisin ( olen päivätöissä klo 8-16.00 arkisin) minun on mahdotonta käydä häntä tapaamassa julkisilla lliikennevuoroilla. Miten tämä on mahdollista? Viime sunnuntainen vierailuni otti 7 tuntia.

  2)Nurmijärven röntgen ei ole edes HUS n verkossa.HUS tason potilaat joutuvat käymään Hyvinkäällä pelkästään kuvauksessa taksilla. Omatoimiset, kotona asuvat ihmiset. Miksi kunta ostaa rtg- laitteet, jos ei ole varaa mennä erikoissairaanhoitopiirin verkkoon.

  Tämäkö tulee kunnalle loppupelissä halvemmaksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s